Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Εργασίες των παιδιών της Γ΄ τάξης

      Στα τελευταία μαθήματα των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ τάξης ετοίμασαν -στα πλαίσια της διαθεματικότητας- παρουσιάσεις με θέματα από το μάθημα της Ιστορίας. Αναζήτησαν φωτογραφίες μέσω διαδικτύου και χρησιμοποίησαν το λογισμικό παρουσίασεων για τη δημιουργία των εργασιών τους. Στα αρχεία που μπορείτε να δείτε εδώ, έγινε μία σύνθεση από τις εργασίες όλων των ομάδων που εργάστηκαν με το ίδιο θέμα και από τα δύο τμήματα της Γ΄ τάξης.
Οι παρουσιάσεις έχουν τα ακόλουθα θέματα:  
Οι Θεοί του Ολύμπου, Οι Άθλοι του Ηρακλή, Τρωικός Πόλεμος, Οδύσσεια.
  


Οι παρουσιάσεις εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας σαν έγγραφα Google.
Αν πατήσετε τις εικόνες θα μεταβείτε σε ένα νέο παράθυρο όπου θα εμφανιστεί η αντίστοιχη παρουσίαση. Επειδή οι διαφάνειες μεταφορτώνονται αυτόματα, θα πρέπει να αναμείνετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, για να μπορείτε να πλοηγηθείτε απευθείας σε αυτές με τα βέλη που υπάρχουν κάτω αριστερά.
Επιπλέον πατώντας στο σύμβολο με το γρανάζι μπορείτε να επιλέξετε την εκτύπωση ή την αποθήκευση της παρουσίασης στον υπολογιστή σας, επιλέγοντας εσείς οι ίδιοι τη μορφή του αρχείου (π.χ. ως αρχείο παρουσίασης pptx, ή ως αρχείο pdf για ανάγνωση με το Acrobat Reader ).

1 σχόλιο: